Нов софтуер в сектор Видеонаблюдение“ – СДВР дава възможност за прецизно

...
Нов софтуер в сектор Видеонаблюдение“ – СДВР дава възможност за прецизно
Коментари Харесай

Изкуствен интелект лови джигитите в София

Нов програмен продукт в бранш „ Видеонаблюдение “ – СДВР дава опция за точно извеждане на елементи от осъществени на пътя нарушавания, оповестиха от Столичната полиция.

Модернизация на системата в бранш „ Видеонаблюдение “ – СДВР ще даде по-големи благоприятни условия за надзор над водачите на МПС, системата обгръща досегашните четиринайсет зони в централна градска част на столицата, като се прибавя още едно основно кръстовище.

В развой на създаване са и нови 35 пътни възела на околовръстния път на София. Камерите могат да разпознават регистрационните табели, като и други непозволени дейности на водачите.

Едно от главните нарушавания, които се откриват от системата, е прекосяването на червен сигнал на светофарните уредби. Клиповете навреме се изпращат на отдел „ Пътна полиция “, където се подхващат и съответните ограничения за санкциониране на нарушителите.

От Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж приканиха участниците в пътното придвижване да демонстрират оптималната отговорност и приемливост.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР